Pjevačica Lepa Brena danas živi život iz bajke, ali njezin put do slave nije bio nimalo lagan. Kako je pjevačica istaknula, obitelj nije imala dovoljno novca za njezino školovanje pa se snalazila na razne načine kako bi si osigurala financijsku sigurnost.

Brenina prva susjeda iz Brčkog, gdje je odrasla, nedavno je progovorila o svemu što zna, a posebno o pjevačičinoj obitelji.

Lepa Brena na slavonskoj svadbi
DUŠAN MIRKOVIĆ/POŽEGA.EU 

'Ja je poznajem i njenu mamu Ifetu, bila je kod mene non-stop, stara, živjela je sama tu pa je dolazila kod mene. Bila je simpatična i ja sam stalno s njom bila. A Brenu poznajem i Faketu i brata njenog i sve', kaže susjeda Mirsada za Informer.rs i dodaje:

'Bila je lijepa, išla je u gimnaziju. Bila je fina, baš je bila primjer ovdje. Bila je pametna, moj muž joj je predavao, bila je odlikašica, petice je imala, dobar je bila učenik', prisjetila se ona Brene iz mlađih dana i nastavila:

Susjeda Lepe Brene progovorila o pjevačici i smrti njezine majke
Youtube Lepa Brena Koncert Stadion Skoplje 2 deo Makedonija & Sasa Popovic &Dragan Vucic& RITAM SRCA

'Borila se i izborila se. Razmišljam često o njoj, ona je jedna od najboljih pjevačica. Jedina koja je iskoristila to svoje sve što je i naumila, kako bi bila pjevačica. Ona je jedina, ja mislim, najpametnija od svih njih jer je sačuvala novac. Nije rasipala, sačuvala je i postala ovo što je sad.'

Susjeda je imala priliku upoznati i Breninog supruga Bobu Živojinovića.

'Ona čuva svoj brak, a Boba je divan. Dolazili su ovdje. Dolazili su i iz 'Granda' jedno vrijeme kad je otac Abid umro, tada sam i ja išla tamo kod njih. I kad je Ifeta umrla morala sam i ja biti tamo', kaže Mirsada, pa otkriva kako je Brena podnosila te teške trenutke koji su joj se dogodili u životu:

Lepa Brena i Boba Živojinović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Pa bilo joj je teško, ali mama joj je bila toliko bolesna da je nije prepoznavala, kako sam čula, kako mi je doktorica iz Beograda rekla. Samo je mene spominjala jer sam bila najviše tu.'