Srpska glumica,Tanja Bošković, koja je jednom prilikom priznala da je 'tukla balerine po hodnicima kazališta kao i da se zbog toga kaje', godinama je u mirovini, međutim, još uvijek ne želi odustati od svog životnog poziva pa je tako u jednom mjesecu odigrala 21 predstavu.

'Od gluposti i od lude glave. Ne mogu vam kazati: 'Ja ne mogu'. Vezana sam za moje kolege. Mi od ovoga ne živimo samo materijalno, već i duhovno. I kada mi dođe da kažem 'ne mogu', posramim se i pomislim da je možda nekome baš tog dana potrebno 'to nešto'. To je pretjerano, to nije dobro ni za zdravlje, ni za živce', rekla je glumica, pa priznala što radi da se ne bi odala porocima.

'Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka. Odlučim spremati po kući. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora se fizički dogoditi nešto.

Tanja Bošković
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Kompliciran je ovaj zanat, lako nam je popeti se u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo izaći iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno', istaknula je za informer.rs