Legendarna srpska glumica, Eva Ras, nedavno je izazvala zabrinutost kod svojih obožavatelja kada je putem svog Facebook profila podijelila jezivu ispovijest o traumatičnom događaju koji ju je pogodio. Eva, koja je uvijek otvoreno govorila o svemu što se događa u njenom životu, nije skrivala ni ovaj tužan trenutak.

Eva Ras
Kurir televizija 

U gostovanju u emisiji Puls Srbije, Eva Ras je otkrila što joj se točno dogodilo.

'Napravili su stampedo na tri kvadrata. Netko me je gurnuo snažno u leđa i ja sam poletjela. Kada sam pala, tri moje kolegice su pale preko mene i nisu zaustavili snimanje. Neka baba crkne. Kao što vidite Bog je veliki i nisam crkla. Neću ni govoriti gdje se dogodilo, ali je važno da se dogodilo. To nije bilo slučajno. Nitko sa mnom ne razgovara jer nisam umrla. Da sam umrla, svi bi me oplakivali. Je li normalno da ja s 83 godine koja sam oborena i preko koje su 3 persone pale, da sa mnom ne pričaju. Kako to možete objasniti?', rekla je glumica i dodala:

Eva Ras
Kurir TV 

'Ja sam to objavila na svim mojim društvenim mrežama jer je tih dana, od tupave opozicije, jedna persona rekla da roditelji čija su djeca stradala u masovnom ubojstvu u školi 'Ribnikar' da oni nemaju vlasnički list na bol. Toliko je zagađen politički život u Srbiji da sam imala potrebu reći što se meni dogodilo jer se bavim kulturom. Nije normalno da ljudi koji se bave kulturom nemaju osjećaje.'