Pjevačica Emina Jahović otvorila je dušu o najvećem životnom gubitku, smrti oca Nusreta koji je bio čuveni kardiolog.

'Ja sam jetim... To je na turskom kad je dijete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Moj je otac mnogo rano preselio, bila sam djevojčica. Sjećam se oca', rekla je Emina.

Emina Jahović
Instagram 

'On je prvi infarkt, sjećam se, imao kad smo on i ja bili sami u kući. To je bila jedna strašna trauma za mene kao dijete. Znam da mi je sve vrijeme bio na rukama kad je pao, ja sam samo govorila da se budi. To je bilo strašno teško za mene. Smrt roditelja kad je dijete malo izazove jako veliku traumu. Dijete nije svjesno trenutka boli. Kad si stariji boli te, ali prođe, prihvati se. Kad si dijete, to ti ostane za cijeli život. To mnogo utječe na tvoje izbore, na tvoj karakter, na tvoje strahove', istaknula je Emina Jahović.

Emina Jahović
Instagram 

'Moj otac je bio moja najveća ljubav. Nema dana da ga se ne sjetim. Mnogo, mnogo mi nedostaje. Neki dan sam bila na nekoj svadbi, vidjela sam mladu, to je jedna moja rođakinja koja prelijepo izgleda, kako na podiju pleše s ocem. Rekla sam - Bože dragi, ovako nešto nikad nisam doživjela, ovako nešto postoji. Kao da sam taj dio života izbrisala nekako. Uvijek mi se plače kad pričam o njemu, ali neću plakati jer sam sve više svjesna da je samo fizičko tijelo ono što odlazi. On je tu, duše putuju', dodala je pjevačica.