Milica Pavlović je pratiteljima na Instagramu otkrila tajnu svojih pjesama, pa je na red došla i 'Kučketina', jedan od najvećih hitova sa posljednjeg albuma.

Kako je otkrila, za naziv pjesme 'kriva' je tekstopiskinja Ljiljana Jorgovanović, njena dugogodišnja suradnica.

'Vjerujem da ćemo 23. prosinca zapaliti Štark Arenu uz 'Kučketinu'! Sjećam se, došla ja kod Ljilje Jorgovanović da preslušavamo nove melodije i prije nego krenemo pričati o glazbi, uvijek pređemo i neke klasične ženske teme.

I ja joj govorim kako sam se prije dolaska kod nje čula s jednom kolegicom koja me zvala kako bi me tražila tri matrice s prošlog albuma i koja, ne da nije štedjela komplimente na moj račun, nego mislim da me tako ne bi hvalila ni rođena sestra da je imam. I završimo razgovor, kad poslije tri minute zvoni telefon - opet ona. Ja se javljam i nitko ne odgovara. Slučajno me je nazvala dok joj je telefon bio u džepu. I dok sam provjeravala je li to ne funkcionira veza ili me je zaista slučajno nazvala, ja čujem drvlje i kamenje po meni. Ali ne možete zamisliti tu priču i rječnik. Spustim slušalicu i pravim se kao da me nikad nije nazvala i kako nikad nisam sve to čula. Matrice sam uredno poslala...

Ljiljin komentar na cijelu priču je bilo 'kakva kučketina'. I to je bilo to. Odmah smo znale da je to fraza koja ide u novu pjesmu, samo smo se nadovezale na tu temu nekim drugim pričama... ali o njima neki drugi put. I samo da znate i meni je nekad krivo što se album ne zove po ovoj pjesmi... ali, mislim da je, ipak, za ovaj trenutak bilo adekvatnije ovo 'Lav'', otkrila je Milica na Instagramu.