Lepa Brena je u rekordnom roku rasprodala dva koncerta u Zagrebu, te zakazala i treći. Koncerti su zakazani za početak prosinca 2024. godine u Areni Zagreb, no nije isključeno da će ih biti i više od tri.

Ipak, pjevačica je priznala da će pjevati onoliko večeri koliko se arena rasproda, ali pod uvjetom da između koncerata pravi pauzu.

Lepa Brena
Igor Soban/Pixsell 

'Pjevat ćemo u zagrebačkoj Areni dokle god ih budemo punili. Naravno, radit ćemo to s nekim pauzama. To vrijeme kad sam postizala rekorde, to je bilo vrijeme između 1982. i 1990. godine. Imali smo 31 dan uzastopno svaki dan nastup. Zatim, pjevala sam 17 dana u Sava centru... U ovim godinama smatram da ne treba juriti nikakve rekorde više, niti juriti neke cifre. Želim lijepo raditi, u tome uživati da nisam premorena. Možemo raditi eventualno dva koncerta zaredom, a onda sutradan slijedi pauza da se resetiram. Ne mogu ni mlađi oko mene izdržati taj tempo. Ja sam ozbiljan maratonac, kao što vidite, koliko godina radim... I profesionalac', rekla je Brena.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena.
Marko Lukunić/Pixsell 

Podsjetimo, Lepa Brena se pojavila u zagrebačkoj Areni 4. prosinca ove godine kad se na pozornici pridružila Aleksandri Prijović, te napravila uvertiru u svoje nadolazeće spektakle.