Ivo Amulić je 2020., u 59. godini života, dobio kćer Dinu koju mu je rodila supruga Sandra Kekez. Iako nekadašnji rocker sada živi obiteljsku idilu, njegov privatni život svojevremeno je tresao veliki skandal.

Klapa Rišpet I Ivo Amulić u konobi
Story 

Naime, Ornela Bešker Amulić se 2008. godine natjecala u 'Big Brotheru' u kojem je pobjeda izmakla 'za dlaku', a njezina potresna ispovijest gledatelje nije ostavila ravnodušnima.

Ornela, nakon udaje March, i njezina majka Julijana Bešker tvrdile su kako je Splićankin otac, upravo, Ivo Amulić koji je ni dandanas nije priznao.

'S Ivom sam se upoznala telefonom. Prva sam ga nazvala, a on je pristao da se nađemo 'na neviđeno’. Tako je počelo, a naši susreti trajali su dok nisam zatrudnjela. Nije to bila normalna veza, već isključivo seksualni susreti', rekla je svojevremeno za 24sata, a u jednom od intervjua je otkrila kako se s Ivom ponovno srela u Sarajevu na postupku utvrđivanja očinstva:

Ornela Bešker Amulić na špici
Davor Puklavec/Pixsell 

'Ivo je otac mog djeteta. Bili smo skupa kada sam ja imala 17 godina. Kada sam mu rekla da sam trudna, on to nije htio prihvatiti te je rekao kako nema novaca. Jednom smo se čak i susreli na utvrđivanju očinstva. To je bilo prije 21 godinu u Sarajevu kada je on išao po burek pa je skrenuo na utvrđivanje gdje me u potpunosti ignorirao.'

Ivo Amulić je sve navode demantirao.

Ivo Amulić
Youtube/Screenshot 

'Mene se u presudi temeljenoj na rezultatima testa za utvrđivanje očinstva sasvim isključilo kao potencijalnog oca te djevojke. Ja s dotičnom osobom, koju ne volim ni nazvati imenom, jer me uopće ne interesira, ne želim imati ništa. Ona se može prezivati i Berlusconi, ali ne može tvrditi da joj je talijanski premijer otac. Ona je moja mala onoliko koliko je Grgur Ninski moj djed', rekao je tada za Slobodnu Dalmaciju.