'NEKE SE NATJECATELJE NEPRAVEDNO GURA': Tara Thaller i Mateo Cvetnić napustili 'Ples sa zvijezdama', mnogi nezadovoljni

Show 'Ples sa zvijezdama' napustili su Tara Thaller i Mateo Cvetnić.

Nova TV

Tik pred polufinale, show 'Ples sa zvijezdama' sinoć su napustili Tara Thaller i Mateo Cvetnić.

'Žalosna sam, uživala sam, htjela sam i dalje uživati, ali zahvalna sam na ovoj prilici, na dobrom mentoru, hvala produkciji, svima koji su sudjelovali', rekla je talentirana glumica nakon ispadanja.

Nova TV 

'Meni je ovo bio toliki gušt, dočekao sam predivnu sezonu s predivnom partnericom, a nisam dočekao četiri desetke', dodao je Tarin mentor Mateo Cvetnić.

Nova TV 

U polufinalu showa, gdje će kandidati plesati tri showa, gledat ćemo Franu Ridjana i Gabrielu Pilić, a njima su se pridružili i Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković koje je spasio žiri, te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić koje su na kraju cijele priče odabrali gledatelji.

Naime, ispadanje Tare i Matea iz showa naišlo je na oštre osude gledatelja.

'Šteta… Zakidali su vas cijelo vrijeme s ocjenama, očito neki moraju u finale', 'Nepravedno ste ispali. Na profilu 'Ples sa zvijezdama' blokiraju ako se piše da se gura određene natjecatelje pa ovdje mogu. Trebala je ispasti Maja, gura je se zbog invaliditeta. Žiri je trebao spasiti vas dvoje', 'Službeno prestajem gledati sljedeće nastavke emisije', 'Definitivno niste trebali ispasti', 'Nepravedno ste ispali', samo su neki od komentara nezadovoljnih gledatelja gledatelja.