Snimka Valentine i Tonija iz 'Ljubav je na selu' šokirala gledatelje: Oglasio se i Vatroslav

Nakon što je vijest o vezi Valentine i Tonija šokirala javnost, oglasio se i njen bivši suprug s kojim ima dvoje djece.

Instagram

Danas je na društvenim mrežama osvanula snimka na kojoj se Valentina Kordić i Toni Patrčević iz 'Ljubav je na selu' drže za ruke te odgovaraju na pitanja o ljubavnom životu. 'Ljubav je u Vinkovcima', glasio je opis snimke koja je obišla TikTok, a ispod nje su se nizali brojni komentari gledatelja.

'Bezveze, sad znamo kraj', 'Potonule su mi lađe, sad znam s kim je završio', 'Oni su skupa!', 'Pa znala sam!', samo su neki od komentara razočaranih fanova showa budući da isti još uvijek traje.

Ovu vijest nije propustio komentirati ni njen bivši suprug Vatroslav Tijan.

'Nek' im je sa srećom. Što su oni sretniji, bit će i naša djeca dok su s njom', kratko je poručio Vatroslav koji je Valentinu upoznao u devetoj sezoni istog showa. Nedugo nakon snimanja su se vjenčali, dobili dvoje djece, no nakon četiri godine braka uslijedio je buran razvod i javna prepucavanja.

Facebook/Screenshot 

U komentarima je dalje dodao i da je važno da je muškarac 'sposoban brinuti se o obitelji'.

Dino Stanin/Pixsell 

Podsjetimo, domaća javnost i farmera Tonija poznaje od ranije. Naime, 2019. godine se s tadašnjom djevojkom Dorom Skelac natjecao u showu 'Superpar', no nakon 11 godina veze uslijedio je prekid, a on je po novu ljubavnu priliku došao u aktualnu sezonu 'Ljubav je na selu'.

RTL