Pričalo se da se nakon promjene spola udala za bogataša u Njemačkoj: Evo na čemu uistinu zarađuje Ivana Nikolić

Ivanu smo upoznali kao Gibu Vasića u regionalnom 'Big Brotheru' 2015. godine.

Instagram

Poznati reality blizanac Giba Vasić kojeg smo 2015. godine gledali u regionalnom 'Big Brotheru' nedavno je promijenio spol i postao Ivana Nikolić.

Ona i njena sestra Ana, nekada Mika Vasić, dugo su se prije potpune transformacije skrivale od javnosti, a Ana je sada s dečkom Stefanom ušla u kontroverzni srpski show 'Elita'.

Kako kaže njena sestra, Ivana se bogato udala, živi u Njemačkoj i ne želi ulaziti u reality, a veoma je aktivna i na TikToku gdje objavljuje provokativne snimke.

Međutim, sada je na svom Instagram profilu obznanila da je za život počela zarađivati i tako što se snima za OnlyFans, platformu za odrasle na kojoj prodaje intimne snimke, i time šokirala mnoge.

Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Ana je u srpski show navodno ušla kako bi osvojila glavnu nagradu i zaradila za surogat majku jer se njen dečko i ona žele ostvariti u ulozi roditelja.

'Kada je Ana, nekada Mika, našla dečka i odlučila se skrasiti kao prava djevojka, sve je bilo super neko vrijeme, a onda su nastali problemi. Stefan je rekao Ani da bi se volio ostvariti kao otac i da to želi s njom. Plakali su oboje, čak je Ana htjela otići i ostaviti ga da nađe pravu ženu da mu rodi bebu. Onda su došli na ideju da plate surogat majku. To košta između 60.000 i 80.000 dolara. Jedino rješenje bila je 'Elita', pa će od honorara platiti surogat majku. Kada spoje dva honorara, bit će dovoljno za ono što su naumili. Oboje su se dogovorili da ne prave kazne da bi na kraju imali čist novac', rekao je nedavno izvor blizak Ani.