Potresna ispovijest Rade Vasića: Pokazao zavoje s dijalize pa zaplakao zbog kćeri, Rada otkrila da im je kupila grobnicu

Progovorio je i o kćerima nakon promjene spola.

Youtube/Screenshot

Rade Vasić, otac Ane Nikolić koju trenutno gledamo u srpskom showu 'Elita', otvorio je dušu o kćerima nakon promjene spola, ali i o teškom zdravstvenom stanju o kojem se naširoko pričalo i pisalo.

Pink Tv/Screenshot 

'Možda je rekao Bog da Rade i ja zajedno umremo, zato sam i meni i njemu napravila grobnicu. Rade mi je bio u kritičnom stanju', započela je priču njegova supruga Rada.

'Što da vam kažem? Evo maloprije sam stigao s dijalize, uvijek kada idem na dijalizu izgubim govor. Četiri sata ti ispiraju krv i ono sve, mogu ti reći da je teško, nije baš da je dobro. Sad nam Ana otišla u 'Elitu' i Stefan, Rada i ja smo ostali sami. Da mi nije Rade, zlo. Ja bih poželio svim ljudima na ovom svijetu da imaju ljubav kao što je ja imam s Radom, 44 godine smo u braku, nikada se nismo posvađali. Što je Rada željela, to je i dobila. Svirao sam i zarađivao sam dosta novca', rekao je Rade.

Pink Tv/Screenshot 

'Kako sada funkcionirate, kako je sa zdravljem?', pitao je novinar.

'18 meseci ja već nosim ovo. Mogu se zahvaliti liječnicima u Prokuplju i svim sestrama, a najviše doktorima na VMA u Beogradu koji su mi spasili život', rekao je Rade, a onda se kroz suze osvrnuo na Anino sudjelovanje u kontroverznoj 'Eliti'.

Pink Tv/Screenshot 

'Kad sam čuo da je tražila pjesmu: 'Ti si ćerko tatin sin' mnogo sam se obradovao. To su moja djeca, ma kakva god da su, mi smo ih stvorili i donijeli na ovaj svijet. Mi smo gledali pomagati svojoj djeci, ja sam htio kao roditelj... Pitali smo odmah: 'Koliko to sine košta?', sve će to majka i otac financirati i ako još bude trebalo, dat ću. Moja djeca su tako sretna, imali su i sretno djetinjstvo, nisu bili željni ničega', rekao je Rade za Pink televiziju o kćerima Ani i Ivani Nikolić, nekada Miki i Gibi Vasiću.