'Ana će to suzama zaliti': Alen iz 'Braka na prvu' doživio nezgodu na snimanju spota, još se oporavlja

Nedavno je objavio pjesmu za koju ga je inspiriralo sudjelovanje u 'Braku na prvu'.

RTL

Alen Vlahović iz posljednje sezone 'Braka na prvu' nedavno je objavio pjesmu za koju ga je inspiriralo upravo sudjelovanje u spomenutom sociološkom eksperimentu.

Za pjesmu pod nazivom 'Momačka' Alen je objavio i spot, međutim snimanje istog nije proteklo onako kako je zamislio. Iako je snimanje u konačnici uspješno završeno, Alen je za RTL.hr otkrio što se točno dogodilo.

Alen Vlahović - Momačka  YouTube

'Sama situacije je zapravo jako banalna. Na samom snimanju, pred sam kraj, prijatelj je pitao hoće li nam natočiti piće. U međuvremenu sam se ja ponudio da ću to odraditi. Kako sam se i ja nagnuo po čaše, nije me vidio i došlo je do ovog do čega je došlo. Zubi su na mjestu, to je najbitnije. Sreća u nesreći je to da smo taman bili pri kraju tako da smo sve ubrzo završili, cijelo snimanje. Usnica je bila neotečena s unutarnje strane tako da se srećom izvana i nije vidjelo', rekao je Alen te otkrio da se sada dobro osjeća iako mu je usna s unutarnje strane i dalje plava.

RTL 

Vrlo brzo su se u komentarima javili i gledatelji koji su posljednju sezonu 'Braka na prvu' pratili od početka do kraja.

RTL 

'Ana će to suzama zaliti', 'Pjesma i spot su super, Ana će to ljubiti pa će proći', glasili su neki od komentara aludirajući na Alenovu suprugu iz eksperimenta - Anu Jakuš.