Novi glazbeno-plesni format 'Rame uz rame s Draganom' koji pomiče granice dobre zabave kreće 21. listopada.

Riječ je o glazbenom talent showu kakav publika dosad nije imala prilike vidjeti na ovim prostorima. Gotovo tri mjeseca najveća regionalna glazbena zvijezda Dragana Mirković sa svojim će timom pomno odabrane natjecatelje voditi kroz uzbudljivu avanturu. Sudionike će pratiti stručni tim Dragane Mirković, poznate koreografkinje Dušanka Dekić Alijević Beba i Jovanka Keser Lola, široj javnosti poznatija kao dio kreativnog tima poznate vokalno-plesne grupe 'Beat Street', bit će tu da prate natjecatelje u pripremi za svaku plesnu točku i da im pomognu da odgovore na svaki dodijeljeni zadatak.

Najbolji osvaja milijun dinara i priliku da zapleše rame uz rame s Draganom Mirković

Gledatelji Kurir televizije imat će priliku upoznati 14 sudionika koji će se gotovo tri mjeseca boriti za glavnu nagradu od milijun dinara, ali i priliku zablistati na pozornici rame uz rame s najvećom glazbenom zvijezdom Draganom Mirković na koncertu koji organizira povodom 40 godina karijere. Vrlo zanimljivi polaznici, naizgled potpuno različitih profila i interesa, ipak imaju jednu zajedničku crtu, a to je ljubav prema plesu i glazbi.

Dragana Mirković
Kurir 

Kako će izgledati njihova plesna borba, hoće li iskoristiti priliku da zablistaju, skrenu pažnju na sebe i krenu putem do uspjeha otkrit će show koji će se emitirati na Kurir TV od 21. listopada subotom i nedjeljom u 20 sati.