Maja Kovačević, sestra nestale pobjednice prvog regionalnog Big Brothera, šokirala je javnost izjavom kako je Marijana Seifert ubijena te ostavljena na Sljemenu. O svemu se oglasila i zagrebačka policija.

'Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su od trenutka zaprimljene prijave nestanka osobe, poduzeli sve mjere i radnje prilikom traganja, a koje se poduzimaju i dalje', rekli su za Dnevnik.hr pa nastavili:

Marijana Seifert i Maja Kovačević
Zorana Jevtić/KURIR, Screenshot 

'Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve alate koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, između ostalih radnji i mjera provedena je pretraga terena za koji su policijski službenici na temelju prikupljenih saznanja locirali kao moguću početnu lokaciju traganja, kao i korita rijeke Save te su ujedno pregledane nadzorne kamere na lokacijama za koje su prikupljena saznanja da se osoba kretala.'

Iz Policijske uprave zagrebačke dodali su kako su razgovarali sa svim osobama za koje je postojala mogućnost da raspolažu saznanjima o nestaloj Marijani. 

Marijana Seifert
Zorana Jevtić/KURIR 

'Još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano provode i provodit će ciljane aktivnosti kroz provjeru dostupnih prikupljenih informacija radi otkrivanja novih informacija koje se koriste u svrhu traganja i u konačnici pronalaska osobe', zaključili su.

Podsjetimo, Marijana Seifert nestala je 27. travnja 2022. godine, a njena obitelj je cijelo vrijeme pokušavala saznati istinu o okolnostima nestanka.