Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOVANA JEREMIĆ U ZAGRLJAJU BIVŠEG SUPRUGA: Zajedno su proveli cijeli dan, a razlog je i više nego emotivan

Zajedno su proslavili kćerin 5. rođendan.

 Jovana Jeremić Izvor: Instagram

Jovana Jeremić proslavila je peti rođendan kćeri Lee koju je dobila u nekadašnjem braku s Vojislavom Miloševićem.

 Jovana Jeremić i Vojislav Milošević Izvor: Instagram

Kontroverzna voditeljica ostala je u odličnim odnosima s bivšim, pa su i jučerašnji rođendan proslavili zajedno. Jovanu su preplavile emocije pa je svojoj mezimici uputila niz riječi.

 Jovana Jeremić Izvor: Instagram

'Sine, moja diko, snago moja, cvijete moj, blago moje, ljubavi moja najveća, dušo moja, ponosu moj, dobroto, ljepoto, radosti moja. Proći će cijeli život, a majka neće naći prave riječi da te njima oslovi. Promijenit će se okolnosti. Godišnja doba. Uspjesi. Padovi. A majka će i dalje tragati: kojim imenom da te oslovi ne bi li jednom zauvijek iskazala svoju ljubav prema tebi. Hvala ti što si me izabrala da ti budem majka. Nema sreće veće za mene. Hvala ti što si me smirila, udostojila, usmjerila. Hvala ti što me svakog jutra podsjećaš koliko je važno nastaviti dalje, svakog dana - koliko je bitno ne gubiti vrijeme na ljude i stvari koji ne donose napredak, a svake noći - koliko mogu podnijeti i ponijeti. Hvala ti što si me naučila da se ne vežem za materiju, ali da je stvaram svom snagom. Hvala ti što od mene činiš bolju osobu bez zavisti, čemera, zla i jada, spremnu da u svakom trenutku pomogne i drugim majkama. Hvala ti što me svojim postojanjem svakog dana opominješ da riješim sve nedovršeno, a važno. Ta svijest o trajanju zbog tebe me budi iz sna u 4h ujutro da odgovorim na poruke, da završim tekst, napišem temu, ideju... Koju ću kad-tad realizirati... Zbog tebe', napisala je Jovana u opisu objave.

 Jovana Jeremić i Vojislav Milošević Izvor: Instagram

'I opet, kada sam te onako uplašena, podbuhla, svježe isječena prvi put ugledala u bolnici 'Dragiša Mišović', kada su mi te krvavu, malu, a jaku, stavili na grudi dok je rana još bila otvorena, znala sam po tvom dahu na mom vratu da si moja. U svemu. Da me osjećaš. Nisi plakala. Samo si se skupila uz mene stavivši glavicu na moje rame. Znala si da mi je snaga na izmaku. Ta bliskost je predodredila našu sudbinu. Postoji mnogo majki i kćeri, ali njihovi odnosi nisu tako jaki. Naš je jedinstven. Neraskidiv. Sine moj, neću cijeli svoj zivot izreći pravu riječ, sintagmu, rečenicu, tekst da ti kažem koliko te tvoja majka voli. Kako da te krstim? Koje riječi našeg bogatog srpskog jezika da iskoristim ne bi li ti iskazala svu ljubav ovog svijeta koju osjećam prema tebi?! Kaži mi, kakvo ime da ti dam? Lavice moja, zlato, lane moje, sretan ti rođendan. Hvala ti što postojiš. I opet, ja ću provesti cijeli životni vijek tražeći ljepše, milije, dičnije ime što svijet još nije čuo, da njime nazovem svoj rumeni cvijet. Tvoja majka', dodala je voditeljica na Instagramu.

 Jovana Jeremić i Vojislav Milošević Izvor: Instagram

Podsjetimo, Jovana Jeremić nedavno je izgubila bivšu svekrvu za koju je bila jako vezana.

Povezane vijesti