Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUSJEDI SU BJEŽALI OD NJE: Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je odrasla kontroverzna voditeljica

Iako privatan život skriva od očiju javnosti, to joj uvijek ne polazi za rukom.

 Jovana Jeremić Izvor: Instagram

Voditeljica Pink televizije, Jovana Jeremić, svakim danom intrigira naciju svojim ponašanjem, izjavama, odjevnim kombinacijama i životnim stilom.

Svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, ali to joj ne polazi baš uvijek za rukom.

 Jovana Jeremić Izvor: Instagram

Naime, malotko zna da Jovanini roditelji godinama posjeduju kuću na crnogorskom primorju, točnije u Stolivu - malom mjestu u Bokokotorskom zaljevu gdje je ona kao dijete provodila školske praznike.

U kući trenutno ne boravi nitko iz Jovanine obitelji, a u fotografiji ispod možete pogledati kako ona izgleda.

 Kuća Jovane Jeremić Izvor: Espreso.rs

Jovana ne krije ljubav prema ovom malom mjestu u srcu zaljeva, a u prilog tome govore i brojne fotografije koje dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Voditeljica povremeno s kćerkicom svrati u Stoliv ukoliko joj obveze to dozvole i uredno se javi susjedima koje su nedavno govorili o tome kakva je voditeljica zapravo.

'Jovana je uvijek bila dijete koje ne možeš ne primijetiti. Još kao mala je pravila modne revije, tražila da svi gledamo u nju. Uvijek vrlo komunikativna, entuzijastična... Ma ista kao i danas, ništa se nije promijenila', kazala je tada jedna gospođa.

'Katastrofa, smaračica! Nitko se nije htio družiti s njom, uvijek se uvaljivala i kad je nitko ne pozove... Mira nismo imali od nje, bježale smo i skrivale da nas ne vidi... Jako naporna osoba', ispričale su pak druge djevojke iz mjesta koje su željele ostati anonimne.

Povezane vijesti