Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'INCIDENT SE DOGODIO...': Marija Šerifović otkrila zašto je vikala i šakama udarala automobil: 'Ogromna je šteta'

Autor TOMISLAV PARLOV

Marija Šerifović prisjetila se noći kad je šakama udarala automobil u kojem se nalazila nepoznata ženska osoba.

 Marija Šerifović imala je niz skandala Izvor: Instagram

Pjevačica Marija Šerifović prisjetila se prošlogodišnjeg incidenta kad je usred noći vikala i udarala po automobilu u kojem se nalazila ženska osoba pa je priznala da se kaje.

'Želim se ispričati svim ljudima koje sam probudila one noći kada se dogodila 'ona situacija'. Bila sam glasna, iznervirala sam se. Živa sam duša, molim vas oprostite. Žao mi je što je nekome palo na pamet da je onaj 'lagani udarac'u moj automobil izazvao lom ruke. Kad kažem da sam živa to nije isprika, istina je da se to stvarno zna dogoditi i to se svakome događa, ali u isto vrijeme to ne znači da se to može dogoditi i meni. Mladim ljudima koji koračaju ovim putem želim biti primjer i uzor. Želim da vide da u svemu što radim nema ničega fejk, nema ničega plastičnog', rekla je Marija Šerifović za K1 televiziju.

Ona je objasnila da je do skandala došlo jer je dobila lošu vijest.

'Incident se dogodio i to nije nešto čime se ponosim. Loš trenutak, loša informacija, događa se. Svi ljudi koji se bave javnim poslom imaju različite situacije, da ne kažem skandale, ali rekla bih da se nijedan taj skandal ne diže na taj nivo u odnosu na skandal ili skandalčiće ili priču kada je u pitanju moje ime i prezime. Zašto je tako, ne znam.

U ovoj godini smo čitali svašta, razne gadosti i maltretiranja na temu mog privatnog života. Toga mi je preko glave. Čini se ogromna šteta nekim drugim ljudima i mislim da je to nedopustivo, a ipak događa se i vjerojatno će se nastaviti. Nije fer, neka idu kod nekoga drugog da mu piju krv, a ne samo meni', poručila je pjevačica.

Podsjetimo, mediji u susjedstvu tada su nagađali da je ženska osoba koja se nalazila u automobilu, a na koju je Marija urlala, bila mlađahna pjevačica Džejla Ramović s kojom je navodno bila u ljubavnoj vezi.

20-godišnja Džejla je pobijedila u popularnom showu 'Zvezde Granda' pod Marijinim vodstvom, a dame su više puta negirale da ih veže išta više od prijateljstva i poslovne suradnje.

'Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela histerizirati', prenosi Kurir.

 Marija Šerifović mentorirala je Džejlu Ramović Izvor: Instagram

Prema njegovim riječima, prije incidenta, pjevačica, njezina partnerica i prijateljica bile su u izlasku gdje su se odlično provele, no tijekom vožnje automobilom došlo je do sukoba.

‘Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u autu je doveo do ozbiljnog problema između njih dvije. Pjevačica je doživjela napad, zakočila, izletjela iz auta, a sve ostalo se vidi na snimci’, ispričao je njihov izvor.