Pjevačica Anabela Atijas, bivša članica grupe Funky G, oduvijek je važila za jednu od najzgodnijih pjevačica na regionalnoj estradnoj sceni, čak i kada se u jednom periodu malo opustila i 'nabacila' par kilograma.

Neko vrijeme nije bila prisutna u javnosti, a sada se pojavila na snimanju emisije 'Zvezde Granda specijal'.

Anabela Atijas
Antonia Ahel/ATA images 

48-godišnjakinja važi za najse*si baku u Srbiji, a sada je liniju dovela do savršenstva te je svoj rezultat rado pokazala u televizijskoj emisiji.

Ona se pojavila u crvenoj mini haljini s dubokim patentnim zatvaračem te su njezine noge bile u prvom planu.

Anabela Atijas u crvenoj haljini
Antonia Ahel/ATA images 

Tu smo mogli primijetiti da je pjevačica i muku mučila s dužinom haljine, pa je morala često namještati.

Inače, Anabela je 2021. godine postala baka malenoj Miji koju je njezina kći, poznata blogerica i reality zvijezda Luna Đogani, dobila s bivšim cimerom Markom Miljkovićem.

Podsjetimo, Anabela je progovorila nedavno i o Zvezdanu Slavniću, kontroverznom natjecatelju 'Zadruge'. Ona je istaknula da Zvezdana Slavnića poznaje iz peroda devedesetih godina.

'Ja se Zvezdana sjećam kao dečka pokojne Ksenije. Oni su bili gradski par, plijenili su, voljeli su ih ljudi, koliko se sjećam bili su prelijepi zajedno. Bila je neka posebna ljubav, mislim da je to bila njezina prva velika ljubav, pričale smo nas dvije', navela je ona za Pink, a potom otkrila kako pamti Kseniju Pajčin:

Ksenija Pajčin je ubijena
Youtube/Screenshot 

'Jako sam je voljela, bila je dobar čovjek, bila je spremna skočiti za sve u vatru, nitko nije zaslužio završiti na taj način. Ona je bila vanzemaljska, bile je posebna zaista', zaključila je.