Alen Vlahović iz posljednje sezone 'Braka na prvu' nedavno je objavio pjesmu za koju ga je inspiriralo upravo sudjelovanje u spomenutom sociološkom eksperimentu.

Za pjesmu pod nazivom 'Momačka' Alen je objavio i spot, međutim snimanje istog nije proteklo onako kako je zamislio. Iako je snimanje u konačnici uspješno završeno, Alen je za RTL.hr otkrio što se točno dogodilo.

'Sama situacije je zapravo jako banalna. Na samom snimanju, pred sam kraj, prijatelj je pitao hoće li nam natočiti piće. U međuvremenu sam se ja ponudio da ću to odraditi. Kako sam se i ja nagnuo po čaše, nije me vidio i došlo je do ovog do čega je došlo. Zubi su na mjestu, to je najbitnije. Sreća u nesreći je to da smo taman bili pri kraju tako da smo sve ubrzo završili, cijelo snimanje. Usnica je bila neotečena s unutarnje strane tako da se srećom izvana i nije vidjelo', rekao je Alen te otkrio da se sada dobro osjeća iako mu je usna s unutarnje strane i dalje plava.

Alen Vlahović
RTL 

Vrlo brzo su se u komentarima javili i gledatelji koji su posljednju sezonu 'Braka na prvu' pratili od početka do kraja.

Ana Jakuš i Alen Vlahović
RTL 

'Ana će to suzama zaliti', 'Pjesma i spot su super, Ana će to ljubiti pa će proći', glasili su neki od komentara aludirajući na Alenovu suprugu iz eksperimenta - Anu Jakuš.