U sinoćnjoj epizodi sve je najviše zanimao novi par koji se priključio sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Kandidati su se spremali za vjenčanje novog para, a posebno je bio uzbuđen Alen.

'Jedva čekam biti u ulozi gosta da vidim kako to izgleda s druge strane. Prošli smo našu svadbu, ali vjerujem da je potpuno druga priča kada gledaš sa strane dvoje ljudi koji će se prvi put vidjeti', rekao je.

Danijela i Alan
RTL 

Stručnjaci su zatim i predstavili novi par - za Danijelu (40) su rekli da je organizirana, pametna i poduzetna žena, a istaknuli su njezin šarm i atraktivnost. 'Opisala bih se kao osobu koja je uporna i dobro raspoložena većinu vremena, pozitivna, volim navijati za druge ljude i pomagati im. Pomažem ljudima da promijene svoj način razmišljanja vezano za fitness, zdravu prehranu i mršavljenje da kroz to promijene odnos sa sobom i s drugim ljudima', rekla je osobna trenerica koja bi se upustila u odnos samo ako bi oboje imali priliku vidjeti poboljšanje u vlastitim životima.

'Jako je bitno da je moj partner cjelovita osoba i da je mentalno jak', dodala je. Danijeli su stručnjaci namijenili hedonista Alana (43) koji, za razliku od Danijele, nema nekih velikih odgovornosti u životu i uvijek u svemu uvijek pronalazi nešto pozitivno.

Danijela i Alan
RTL 

'Razočaran sam mojim ljubavnim životom. Ne kažem da mi je uvijek bilo loše, družim se ja i dalje i upoznajem cure, ali više ne ulazim na prvu u neku vezu, želim si dati malo prilike i vremena da tu osobu malo bolje upoznam', rekao je komercijalist te dodao da ima sina od 12 godina, ali želi još djece. Priznaje da mu je razvod braka teško pao jer je očekivao da će imati veliku i skladnu obitelj, a sad traži ozbiljnu i već izgrađenu osobu s karakterom. 'Želim da čvrsto stoji na zemlji, zna što hoće, da ima karakter, a ne da imam osobu kraj sebe koja napravi sve što ja kažem', nastavio je Alen i dodao kako se ga žene često gledale kroz materijalno, a nisu cijenile njegovu dušu i ponašanje prema njima. 'Očekujem tamnoputu curu, brinetu, lijepo tijelo, mislim da mi neće dati bilo koga, mislim da se neće usuditi', rekao je Alan.

Anđa, Danijela i Alan
RTL 

Alan je na vjenčanje stigao prilično uzbuđen, a Danijeli se svidio na prvu - činio joj se zanimljiv i drag. Alan je također bio zadovoljan viđenim pa je pohvalio mladenkin izgled, haljinu i zube. 'Moj prvi dojam je da je fizički jako lijepa, pokušao sam je decentno odmjeriti', rekao je, a Danijela objasnila: 'Alan mi je dijelio komplimente, a ja sam ih primala.' Dodala je da ima pozitivan osjećaj vezan za eksperiment i smatra da bi to moglo biti dobro iskustvo. 'Jako mi se sviđa, on je isto ljuta papričica kao ona. Mislim da će to biti jako burna i zabavna veza', komentirala je njena kuma Anđa Marić, a ostali kandidati su zaključili da si fizički odgovaraju i da bi mogli biti dobar par.

Rasema Vladetić
RTL 

S njima se složila i bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' - Rasema Vladetić.

'Najljepši mladoženja', komentirala je Rasema, na što joj je jedna gospođa uzvratila.

'Ako ga ova nogira, eto prilike za tebe', napisala joj je.