Šesnaesta sezona showa 'Ljubav je na selu' završila je prije nekoliko mjeseci, a javnost je i dalje 'gladna' informacija o bivšim kandidatima. Jedna od upečatljivijih natjecateljica bila je svakako Hrvatica s njemačkom adresom, Klara Perko, koja nam je u intervjuu iznijela niz nepoznatih detalja iz svog života.

Klara Perko
RTL 

Naime, Klara je priznala kako već duže vrijeme ljubi bogatog njemačkog biznismena, a za vrijeme njezinog sudjelovanja u 'Ljubav je na selu' u emotivnoj vezi su napravili kratku pauzu.

'Ljubav sam našla prije dvije i pol godine, on je moja srodna duša. Naša veza nije baš 'normalna'. Moj čovjek je nasljednik jednog svjetskog brenda, zato ne volim objavljivati naše zajedničke fotografije niti iznositi njegove privatne stvari. No, zajedno smo od 2. lipnja 2021. godine, a prošlog ljeta smo imali kratku pauzu', kazala je zgodna Klara.

Kad smo je priupitali zašto su 'pauzirali' svoju ljubav, Perko je odgovorila: 'Imali smo pauzu jer sam ja od njega tražila neke stvari. Htjela sam upoznati svoju obitelj. Pošto je on bogati nasljednik svjetskog brenda, nije uvijek lako. Svaka medalja ima dvije strane.'

Klara se u showu borila za srce farmera Ante Munitića, koji joj je na zajedničkom putovanju priznao da je ljubav, ipak, pronašao s druge strane kamera.

Klara Perko i Ante Munitić
RTL 

'On i ja smo se malo posvađali. Nismo više u kontaktu. Šteta, jer stvarno mi je bio drag. Želim mu svu sreću s novom djevojkom', bila je iskrena Klara pa je otkrila je li joj udarilo na ego kad joj je farmer priznao da voli drugu.

'Ego mi je bio top. Jer kad Klara gleda u ogledalo, vidi ženu koja je prezgodna', ispričala je.

Za kraj je otkrila kako već neko vrijeme sanja da će se ostvariti u ulozi majke: 'Ako Bog da, postat ću i ja jednog dana mama'.