Dvostruka hrvatska misica, Marinela Grljušić, i bivši Mister Turizma Hrvatske, Dominik Tvorek, vjenčali su se u poznatom zagrebačkom hotelu.

Naime, Marinela je u prekrasnoj bijeloj vjenčanici pozirala u naručju atraktivnog Dominika, a kasnije je na društvenim mrežama otkrila da je, zapravo, riječ o lažnom vjenčanju te da su oni samo prijatelji.

Marinela Grljušić i Dominik Tvorek
Privatna arhiva 

'Sjećam se dana kada su sve djevojčice u srednjoj školi ludjele za Dominikom. Moje cimerice i ja smo ga pretraživale na Facebooku i maštale o tome da budemo dio njegovog društva. Visok, crn, bogate brade, lijepog osmijeha i medicinski tehničar. Ispunjenje snova. Moram priznati da sam se zaljubila preko fotografije, i ne osuđujte me, danas je to moderno. On nije znao za moju simpatiju prema njemu, bila sam mala sjena koja je čekala svoje utjelovljenje. Vremenom sam postala Miss Beauty Hrvatske, on Mister Turizma Hrvatske. Podupirali smo se na društvenim mrežama, ali se još nismo uživo upoznali sve dok se nije prijavio na show u kojem je bio zadatak osvojiti moje srce. ‘Doći će maca na vratanca’, kako mi to kažemo.

Od tada smo nerazdvojni. Dominik je jedna predivna osoba koja mi je postala najbolji prijatelj. Volim njegovu energiju i naše slične poglede na život, uvijek smo jedno uz drugo. Tako smo i ovog puta stali jedno uz drugo u vjenčanici i odijelu zbog suradnje s našim dragim ljudima kojima želimo sreću u daljenjem poslovanju. Oni su definitivno najbolji fotografi koje sam upoznala i toplo ih preporučujem. I sada neka mi netko kaže da se snovi ne ostvaruju', napisala je ispod 'svadbene fotografije', a čestitke dotad neupućenih prattielja su se samo nizale.

Dominik i Marinela.jpg
RTL 

Naime, Marinela i Dominik su se upoznali u RTL-ovom showu 'Pet spojeva tjedno'. Misica je 'kliknula' s misterom, ali na prijateljskoj razini, dok je kao potencijalnog partnera vidjela nogometaša Luku Pejovića. Iako su u showu među njima frcale strasti, par je nakon snimanja odlučio staviti točku na svoj odnos.