Karijeru je izgradio s maskom na licu: Ovako popularni reper izgleda bez nje, na ulici ga ne biste prepoznali

Malotko zna kako popularni reper izgleda bez maske.

Instagram

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, nedavno je objavio novi album i brzo se našao u središtu skandala zbog jednog dueta koji je dugo najavljivao.

Naime, lavinu komentara izazvala je izjava da je Devito snimio duet s latino zvijezdom Natti Natashom, no njen blizak suradnik Previs Daniel H. ubrzo je demantirao pjevačičinu suradnju sa srpskim glazbenikom. Osim toga, dodao je i da se 'situacija rješava'.

'Niste mogli vidjeti umjetnicu, niti bilo koga iz njenog tima da promovira pjesmu. Kolaboracija ne postoji i situacija se rješava', napisao je Daniel na društvenoj mreži X, a nakon što je obožavatelj tražio konkretnu potvrdu je li u pitanju Natti ili ne, rekao je: 'Ne, to nije Natti, nije njen glas uopće'.

Instagram 

Devito se ovim povodom nije oglašavao, a zanimanje za ovaj slučaj sve je veće. Ipak, malotko zna i kako reper stvarno izgleda. Od samog početka karijere pojavljuje se s maskom na licu, te gotovo nitko ne zna kako izgleda bez nje. Međutim, u javnost su procurile njegove privatne foografije koje su ga u potpunosti raskrinkale.

U galeriji pogledajte kako popularni reper izgleda bez fantomke.

PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV Ovako Devito izgleda bez maske