Na srpskoj glazbenoj, sportskoj, ali i glumačkoj sceni očigledno nema krize, pa tako zvijezde vode 'mrtvu trku' tko će od njih ponijeti skuplji sat na svojoj ruci.

Jedan od najskupljih satova trenutno ima reper Devito, koji je svoj novi zlatni Rolex ponosno nosio i s njim pozirao na koncertu Jelene Karleuše u Beogradu na vodi.

Njegova cijena je trenutno oko 75.000 eura. U pitanju je model s kombinacijom žutog zlata i zelene boje, a tek će dobiti na cijeni u bliskoj budućnosti s obzirom na to da se već neko vrijeme više ne proizvodi i da će do kraja godine biti isporučeni posljednji komadi.

Devito sat
Instagram 

Malo skuplji brojač vremena na svojoj ruci ima Lepa Brena koja se, također, odlučila za Rolex od žutog zlata s crnim keramičkim detaljima. Cijena u maloprodaji mu je 33.250 eura.

Lepa Brena sa satom
Instagram 

Da ni glumci ne zarađuju loše, dokazuje i Jelisaveta Orašanin, koja je poznata kao ljubiteljica skupih satova i komada nakita. Ona je nedavno za svoj Instagram pozirala s preskupim satom od ružičastog zlata. Ovaj sat, čija je tržišna cijena 70.000 eura, ima dijamantne kazaljke zbog kojih sat izgleda još ljepše i luksuznije. Tako se na kazaljkama nalazi 40 dijamanata ukupne težine 0,71 karat.

Relja Popović se odlučio za zlatni Rolex. Njegov sat je napravljen u kombinaciji s dijamantima, a vrijedi 43.500 eura.

Relja Popović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Među sportašima je uvjerljivo na prvom mjestu Dušan Vlahović. Ovaj nogometaš je poznat kao ljubitelj lijepih i kvalitetnih satova, pa je i on izabrao Rolex s kombinacijom žutog zlata i dijamanata. Tržišna vrijednost ovog sata je 65.000 eura.

'Najskromnija' među njima je bivša tenisačica Ana Ivanović, koja već godinama ne skida svoj čelični Rolex od 'samo' 20.000 eura, iako je poznato da je ona svojevremeno bila zaštitno lice ovog luksuznog brenda.