OVAKO IZGLEDA VILA U KOJOJ JE ODRASTAO IGOR KOJIĆ: U dvorištu se nalazi obitelji posebno mjesto

Igorov otac, Dragan Kojić Keba, voli na svojim društvenim mrežama objavljivati fotografije iz svoje luksuzne vile.

Instagram

Severinin bivši svekar,Dragan Kojić Keba, kao uspješan glazbenik uvijek je dobro zarađivao, a novac je ulagao pametno. Što mu se na kraju i isplaitlo. On je sa svojom suprugom Oljom Kojić izgradio predivan dom na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a uredili su ga baš onako kako su željeli.

U prostranom dvorištu kuće nalazi se veliki bazen u kojem se obitelj rashlađuje tokom toplih ljetnih dana, kao i prelijep ljetnikovac koji je ušuškan u zelenilu i predstavlja idealno mjesto za uživanje u toplim ljetnim danima.

Dragana Udovičić/Kurir 

Kebina kuća se prostire na više od 300 kvadrata, a unutrašnjost je uređena u starinskom stilu, s primjesama klasike i dozom elegancije.

Na osnovu fotografija koje je Keba svojevremeno objavljivao na društvene mreže mogli smo vidjeti kako izgleda njegova dnevna soba u kojoj cijela obitelj Kojić provodi najviše vremena.

Cijela kuća opremljena je skupocjenim stilskim namještajem i sve je u drvetu, pa odiše posebnom domaćom toplinom. Dominantni su pastelni tonovi i boja drveta, a udobnost je nešto čemu je bračni par Kojić definitivno dao prednost u odnosu na sve ostalo.

Više fotografija Kebine kuće i psa pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Ovako izgleda vila (i pas) Dragana Kojića Kebe