Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'UZALUD MI REŽETE KRILA...': Severinin bivši svekar oglasio se s neobičnom porukom, mnogi se pitaju što mu se događa

Dragan Kojić Keba na Instagramu je poslao zanimljivu poruku, a mnogi misle da je upućena Srpskoj javnoj televiziji.

 Severina, Dragan Kojić Keba, Igor Kojić živjeli su skupa u Beogradu Izvor: Instagram

Dragan Kojić Keba na svom je Instagram profilu objavio: 'Uzalud mi režete krila, ja letim srcem', a mnogi na društvenim mrežama stvaraju raznorazne teorije o tome što je Severinina svekra potaknulo na ovakvo neobično obraćanje javnosti.

Zanimljivo je da on nije napisao kome upućuje ove riječi da mu 'uzalud režu krila', ali na društvenim mrežama ljudi su ovo shvatili kao da je Keba htio poslati poruku RTS-u zato što je uz nju objavio svoju fotografiju na kojoj se u pozadini vidi logo njihove televizije. Upravo po odluci žirija RTS-a, Kojićeve pjesme nisu ušle u utrku da predstavljaju Srbiju na Eurosongu.

 Dragan Kojić Keba pored loga javne televizije Izvor: Instagram

Podsjetimo, Keba je u jučerašnjoj izjavi za srpske medije rekao da se ne ljuti zbog ove odluke.

'Ne vjerujem da se itko sjeća da sam se još u Jugoslaviji natjecao za odlazak na Eurosong. To je bilo devedesetih. Ove godine sam se rado prijavio na natjecanje s dvije pjesme 'Pratim te', čiji je autor Libero music, i 'Ljubavi moja', koju sam ja radio. Pomislio sam da je lijepo pokušati. Ne znam tko je bio u žiriju i ne zanima me, poštujem njihovu odluku da je ne uvrste u izbor, uostalom, i bez toga će pjesma pronaći svoj put u našoj zemlji i regiji', navodi Keba pa dodaje:

'Smatram da žiri treba razmišljati o tome da na Eurosong pošaljemo pjesmu koja će se najprije svidjeti našoj publici, dakle, da ta pjesma ima našu baštinu, da odiše našim podnebljem, našim zrakom, navikama... I kad ta pjesma prođe sve te kriterije, onda da je šaljemo u svijet. A ne da slušamo Europu i svijet i da se prilagođavamo njima, da note pišemo po njihovom ukusu.

Također, žiri mora raščistiti s predrasudama! Siguran sam da bih ja na pravi način opravdao to što sam se prijavio na natjecanje, ali predrasude su da se pjevači narodne glazbe ne mogu natjecati na 'Pesmi Evrovizije'. To je, nažalost, činjenica koja se po tko zna koji put dokazala. Nemam ljutnje i srdžbe, želim puno uspjeha svima koji se budu natjecali na festivalu 'Pesma za Evroviziju', poručuje Kojić.