Luna Đogani i Marko Miljković kupili su stan u Beogradu od 80 kvadrata koji su platili 160.000 eura. Bivša pobjednica Zadruge i pjevačica pokazala je svaki kutak njihovog obiteljskog gnijezda i ispričala koliko joj treba da ga očisti i sredi do posljednjeg detalja.

Poznati par uložio je mnogo truda u uređenje doma i vodili su računa o svakom kutku, tako da je za namještaj izdvojeno više od 30.000 eura. Osim unutrašnjosti, željeli su da im velika terasa bude pravi kutak za odmor, pa su za garnituru izdvojili pozamašnu sumu novca.

@lunadjomi Svakodnevnica Ovo prvi put radim, jako mi se svidja fora #fyp#motherday♬ original sound - LunaDjoMi

U stanu se nalazi dnevni boravak u kojem prevladava zelena boja, dvije kupaonice, soba za kćerkicu Miju, terasa i kuhinja.

Luna i Marko su posebnom pažnjom i ljubavlju opremili sobu njihove mezimice koju su nedavno renovirali i unijeli nove detalje budući da u obitelj uskoro stiže i prinova.

Podsjetimo, kvadrat stana poznati je par platio 2.000 eura, no s obzirom da oboje podosta zarađuju od YouTube-a smatrali su da će bez problema otplatiti kredit. Par ima još jedan stan na Novom Beogradu koji iznajmljuju.

Fotografije Luninog i Markovog stana pogledajte u našoj galeriji.

TikTok/Screenshot Stan Lune Đogani i Marka Miljkovića