Pjevačica Katarina Kaća Grujić prvi se put pojavila u javnosti u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda', a kako su godine prolazile, tako se i ona fizički mijenjala.

Naime, jasno je da se kroz godine pjevačica dosta 'doradila', te se podvrgnula operacijama i estetskim zahvatima zbog kojih sada izgleda vidno drugačije. Inače, Katarina je na Instagramu uz svoje ime dodala nadimak 'doll' čime je samu sebe prozvala 'lutkom'.

Tijekom njene karijere se često špekuliralo o estetskim zahvatima koje je na sebi radila, pa se tako pisalo da je smanjila nos, povećala grudi, napravila takozvani holivudski osmijeh, povećala usne...

Od svega navedenog Katarina je jedino demantirala da je smanjivala nos.

Katarina Grujić
Youtube/Screenshot 

'Nikada nisam krila da sam povećala usne i grudi, zdravo se hranim i treniram tako da ćemo vidjeti za 20, 30 godina što će biti', odgovorila je pjevačica jednom prilikom na tvrdnje da je 'sva izoperirana'.

Pjevačica čak nikada nije skrivala da redovito odlazi kod estetskog kirurga na sitne korekcije injekcijama i filerima, a sudeći prema njenom Instagram profilu na kojem redovito objavljuje fotografije - čini se da je danas zadovoljna izgledom.

Kako je Katarina izgledala prije estetskih operacija - pogledajte u našoj galeriji.

Youtube/Screenshot Katarina Grujić prije estetskih operacija