Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE SAMO JEDNA OD NJENIH LUKSUZNIH NEKRETNINA: Zavirite u dom poznate voditeljice za čije je uređenje zaslužan suprug

Autor Kristina Zrilić

Srpska voditeljica Lea Kiš od svog je doma napravila pravu oazu mira.

 Petar Grašo, Lea Kiš i Tonči Huljić Izvor: Instagram

Srpska voditeljica Lea Kiš sa suprugom Momčilom Jokićem i njihovom mezimicom Sarom Mijom napravila je pravi mali raj nadomak Beograda.

Kako kaže, najviše se vole zajedno okupiti kod bazena, a dvorište su uredili s posebnom pažnjom.

 Kuća Lee Kiš Izvor: Privatna arhiva/Kurir

'Ovdje su sva godišnja doba lijepa. Ljeti najviše koristimo dio kod bazena jer su ovih godina vrućine u gradu bile nepodnošljive. Svaki dio kuće sređujemo već gotovo 10 godina, tako da nemam baš omiljen kutak. Vrijeme proleti u prirodi, zaista je pravi odmor u svakom smislu i sve je mnogo opuštenije', rekla je voditeljica.

'Kad je opremanje kuće i dvorišta u pitanju, ne savjetujem se sa stručnjacima jer moj suprug voli sam osmišljavati, kako dvorište tako i interijer. On je rođen na moru i u tom je ambijentu živio do studija, tako da naša kuća u mnogome podsjeća na morske kuće. Mnogo kamena, konoba i boje mora... Često nam dolaze prijatelji, iako Sara Mia više koristi kuću za svoje društvo, često voli napraviti velike i dobre zabave', dodala je.

 Kuća Lee Kiš Izvor: Privatna arhiva/Kurir

Osim ove kuće, obitelj ima i dom u centru, a Sara Mia je nedavno počela i živjeti sama.

'Sara ima svoj stan, ali u vrijeme epidemije je uglavnom bila kod nas u kući. U početku je uvijek neobično, ali vrijeme je da ima svoj prostor i svoj život. Kad je u svom stanu viđamo se svakodnevno tako da ne osjećam veliku promjenu. Veoma smo bliske, tako da smo bez obzira gdje je tko, uvijek na vezi', ističe Lea.

Sara Mia krenula je maminim stopama i uspješno se bavi voditeljskim poslom.

Više fotografija njihovog doma pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti