Šarmantni Makedonac Darko Petkovski Spejko 2015. godine odnio je pobjedu u posljednjoj sezoni regionalnog 'Big Brothera'. U showu je uplovio u vezu s Riječankom Tinom Šegetin,međutim, njihova veza poslije realityja ipak nije uspjela.

Tina Šegetin i Darko Petkovski Spejko
RTL/Screenshot 

Naime, Spejko je nakon showa i pobjede svoj život odlučio nastaviti sasvim drugim putem, a i fizički se totalno izmijenio. U međuvremenu je završio Kineziološki fakultet u Skoplju. Osim toga, on je i fitness trener, vodi školu košarke 'Kumanovo', a poznati je i infuencer i model.

Danas je zaposlen u općini, a na njegovom službenom Instagram profilu naveo je i da radi kao vijećnik u Kumanovu.

Darko je u sretnoj vezi s Makedonkom Hrisantom Monevom, a na društvenim mrežama povremeno objave pokoju zajedničku fotografiju. Spejko je još jednom okušao sreću u realityju pa je 2019. ušao u Zadrugu 3, ali nije daleko dogurao.

Podsjetimo, Makedonac je poslije pobjede u 'Big Brotheru' rekao da će jedan dio od 100.000 eura, koliko je iznosila nagrada, dati u humanitarne svrhe, a drugi potrošiti na putovanja.

'Nikada se u životu nisam tako osjećao. Bilo je trenutaka kada sam htio izaći iz kuće i želim se najviše zahvaliti Ervinu koji je uvijek bio uz mene', rekao je Darko nakon pobjede.

Kako Darko izgleda danas - pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Ovako danas izgleda Darko Petkovski Spejko