Bivša srpska manekenka Tijana Stajšić nosila je titulu jedne od najljepših žena s javne scene, a onda se povukla iz javnosti i već godinama živi daleko od svjetala reflektora. Tijana je rođena u Somboru 1984. godine i još se kao tinejdžerica počela baviti manekenstvom i postigla brojne uspjehe.

Tijana Stajšić
Youtube/Screenshot 

Godine 2001. pobijedila je na izboru za Miss Jugoslavije, a zatim se na svjetskom izboru u Južnoj Africi plasirala u top deset ljepotica, zauzela 6. mjesto i time postala jedna od najuspješnijih srpskih misica.

Pored mode bavila se i sportom, te je bila prvakinja Jugoslavije u karateu. Pažnju javnosti ponovno je privukla 2009. godine sudjelovanjem u reality showu 'Big Brother', gdje je zavela glumca, komičara i voditelja Dragana Marinkovića Macu. Nakon toga je napustila manekensku karijeru i završila tečaj za šminkanje čime se i danas bavi, a živi u Novom Sadu.

Tijana Stajšić
Instagram 

Tijana se prilično promijenila od razdoblja kad je nosila titulu Miss Jugoslavije, a mnogi komentiraju da je pretjerala s estetskim operacijama, kao i da više ne sliči na sebe.

Kako Tijana izgleda danas - pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Ovako Tijana Stajšić izgleda danas