Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OŠIŠANA DO GLAVE I MALOLJETNA: Poznata pjevačica je na prvom vjenčanju izgledala potpuno drukčije, brzo se razvela

Autor TOMISLAV PARLOV

Emina Jahović je na svom prvom vjenčanju bila ošišana na centimetar i pol.

 Emina Jahović poznata je i u Turskoj Izvor: Instagram

Srpska pjevačica Emina Jahović oduvijek je svoj ljubavni život krila kao zmija noge, međutim, neki detalji ipak su isplivali u javnost. Dok se o pjevačičinom braku s turskim pjevačem Mustafom Sandalom dosta toga zna, situacija je potpuno obratna kada je riječ o njezinom prvom vjenčanju.

Naime, mnogi ne znaju da je Emina bila udana prije Sandala, iako je tada bila maloljetna. Naime, Emina je kao tinejdžerka bila ludo zaljubljena u izvjesnog Aladina Đ. Zbog njega je i pobjegla od kuće, međutim, kao mnoge mladenačke ljubavi, ni ova nije opstala.

U braku su proveli samo šest mjeseci, nakon čega su shvatili da je to bila greška. No, pjevačica se ovog odnosa nikad nije stidjela, naprotiv, o svom je braku jednom otvoreno govorila te otkrila kako je tada izgledala.

Iako ne postoje fotografije dostupne za javnost s ovog događaja, Emina je više nego slikovito opisala kako je izgledao dan kada je rekla 'da'.

'Nisam čak ni bila punoljetna. Lijepo je to bilo, imala sam lijepu vjenčanicu i prekratku kosu, centimetar i pol. Lijepe su te neke ozbiljne stvari koje vam se dogode kad ste mladi. Poslije toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija', rekla je svojevremeno Emina.

Inače, njen prvi muž nikad se nije htio eksponirati u javnosti, ali je Aladinov otac Rustem, ipak, jednom prilikom podijelio dojmove o pjevačici.

'Emininu obitelj poznajem dugo, s njezinom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voljeli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro cijeli grad je bio na veselju', otkrio je detalje tog dana.

Emina se poprilično promijenila od mladosti do danas, te je primjetno da je imala određene korekcije. Više pjevačičinih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Povezane vijesti