LEPA BRENA PRSTIMA KIDALA MESO S PEČENOG VOLA: Ovako je izgledalo vjenčanje najvećeg estradnog moćnika i supruge

Od prvog supruga se razvela kad je imala samo 18 godina.

SCREENSHOT PINK TV

Prošlo je 30 godina otkako je Suzana Jovanović započela pjevačku karijeru koju je kasnije prekinula kako bi sve podredila suprugu Saši Popoviću i obitelji.

Pjevačica se razvela od prvog supruga kad je imala samo 18 godina, a u tom braku je dobila sina Danijela kojeg je Saša prihvatio kao da je njegov. Suzana redovito naglašava koliko je to njoj bilo važno, a obitelj stavlja na prvo mjesto. Svadba dvoje zaljubljenih održana je u hotelu 'Interkontinental', a među uzvanicima su bili Zlata Petrović, Đani, Goca Božinovska, Bora Drljača, Zorana Pavić, Sanja Đorđević...

SCREENSHOT PINK TV 

Bilo je svima poznato da je Saša, prije Suzane, imao brojne veze, pa je čak bio i zaprosio Zlatu Petrović. U to vrijeme veliki zavodnik i sve poznatiji harmonikaš, spremio je dijamantni prsten za fatalnu crnku. Međutim, ona kaže da mu je bacila taj poklon u lice. Navodno se uplašila, nije bila spremna za novi brak samo dvije godine pošto se razvela od Hasana Dudića.

SCREENSHOT PINK TV 

Poznato je, također, da je Saša bio u vezi s Nedom Ukraden budući da je sama pjevačica o tome pisala u svojoj knjizi. Međutim, on je u razgovoru s novinarima naglasio da 'nije to sve bilo baš tako' kako je Neda predstavila. Opovrgnuo je i priče kako je Lepa Brena 'bila ljubomorna na Nedu Ukraden' i 'pribojavala se da bi mogla zauzeti njeno mjesto u grupi Slatki greh. To je bila 1990. godina, kad smo mi imali ogromne koncerte, kad je u Bugarskoj na naš nastup došlo 100.000 ljudi', ispričao je kreativni direktor 'Zvezda Granda'.

SCREENSHOT PINK TV 

Odnos s Brenom nikad nije bio doveden u pitanje, pa mu je tako ona i bila kuma na vjenčanju sa Suzanom. Naravno, bila je dotjerana u svom stilu, a suvremenici ovog događaja pamte da je došla ofarbana u 'pravu' plavu boju, baš kao nebo.

To je tada bilo veoma moderno, a Brena se nije ustručavala isprobati najnovije trendove. Boba je, naravno, bio uz nju, kao što je i danas prati na najvažnijim događajima. Najupečatljiviji trenutak sa svadbe je bio, pisali su tada mediji, onaj kad su mladenci i kuma prstima kidali komadiće mesa s ogromnog pečenog vola.

SCREENSHOT PINK TV 

Pjevači su se utrkivali tko će prije pjevati, a gosti se razmetali tko će više novca dati glazbenicima.

'O našoj svadbi se priča i dandanas', ispričala je Suzana svojedobno, presretna, kako kaže, što joj je 'Bog poslao u život Sašu Popovića'.