OVA PJEVAČICA JE SESTRA SEKE ALEKSIĆ: Mnogi kažu da izgleda kao avion, a s njom bi voljela snimiti duet

I ona se poput poznate sestre bavi pjevanjem.

Instagram

Seka Aleksić je već dugi niz godina dio regionalne javne scene, no rijetko tko zna da ima rođenu sestru koja se također bavi pjevanjem.

I ona već godinama snima pjesme i nastupa diljem regije, a na društvenim mrežama se mogu pronaći i njihove brojne zajedničke fotografije.

Inače, Sekina starija sestra zove se Ajsela Malkić i živi u Bosni i Hercegovini. Čest je gost tamošnjih lokalnih TV stanica, a rođena je u Tuzli. Ima specifičan modni stil i provokativnim odjevnim kombinacijama voli isticati odličnu liniju, a mnogi kažu da izgleda kao avion.

Za Seku ima samo riječi hvale, a svojedobno je medijima otkrila kako bi sa sestrom voljela snimiti i duet.

Podsjetimo, pjevačica Seka Aleksić već je dugi niz godina u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, a jednom prilikom je njena kućna pomoćnica otkrila što se zaista događa iza zatvorenih vrata u domu pjevačice.

'Jako me je boljelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama, kojima je plaću davala, dijelila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima', ispričala je bivša zaposlenica u njihovoj vili u Staroj Pazovi.

Instagram 

'Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila s nama. I peglanje, i kuhanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude sretna. Ustane ujutro prije nje, pa joj odnese kavu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Vjerujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E, to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svijetu. To je raj i idila', završava prepuna pozitivnih dojmova bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić.