PJEVAČI KOJI SU PRIZNALI PRELJUB: Jedan je napravio dijete drugoj ženi, a njemu nije problem suprugu dijeliti s drugima

Neke od srpskih javnih osoba poznate su po skandalima i burnim ljubavnim životima, te nisu skrivali da su bili prevareni, ali i da su varali svoje partnere.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell, Pink Tv/Screenshot

Neke od srpskih javnih osoba poznate su po skandalima i burnim ljubavnim životima, te nisu skrivali da su bili prevareni, ali i da su varali svoje partnere.

Ipak, većina njih odlučila je sačuvati brak i prijeći preko preljuba.

Folk pjevač Radiša Trajković Đani na estradnoj je sceni duže od dva desetljeća. U braku je 22 godine, a među pjevačima glasi za jednog od omiljenijih kolega.

'Slađa Trajković je jedina žena koju sam volio i koju volim otkad postojim. Naravno, muškarac sam, varao sam, muljao, lagao. Koji Balkanac nije? Znam da mi ona to ne bi oprostila da u svakom trenutku nije znala da je nikada nisam prevario srcem i da nikada nisam bio zaljubljen u drugu ženu. Sedam žena u danu da imam, nijedna me ne bi emotivno dirnula', izjavio je folker.

Instagram 

Mile Kitić šokirao je sve kada je priznao da je nevjeran supruzi Marti Savić, ali isto tako i da ona ima slobodu u braku biti s kim želi.

'Čim promijenim mladu djevojku, odmah mi se krv osvježi. Duhom sam mlad, a onda sva ta mladost oko mene čini da se tako i osjećam. Ja ne trebam redovno mijenjati krv da bih se održavao mladim, kao neke svjetske zvijezde', izjavio je pjevač za bosanski 'Express'.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Aca Lukas je svojevremeno ispričao da je bivšu suprugu Natašu prevario s preminulom pjevačicom Ksejinom Pajčin.

'Pjevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vrijeme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam što ću joj sve raditi i što će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pjesama i uzeo mobilni telefon. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umjesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi', prisjetio se on tada.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Marina Lopičić/Kurir 

Pjevač Boban Rajović i njegova supruga Dragica u braku su tri desetljeća, ali pjevač ne skriva da je imao buran ljubavni život i pored supruge. Također, on je sve iznenadio kada je priznao da i sada ne može garantirati da će biti vjeran ženi.

'Ne! Ja se ne mogu zareći, jer nikada ne znam što donosi dan, a što noć. Ja moju ženu volim najviše na svijetu i ona je osoba sa kojom ću ja provesti cijeli svoj život, a što se tiče prevara ja ću se svim silama truditi kako bih odolio svemu tome, ali ne mogu obećati', rekao je Rajović.

Youtube  Boban Rajović feat. Buki Skandal - Bahato

Miroslav Ilić godinama je na sudu s Mirjanom Antonović koja tvrdi da mu je rodila sina Devina kojeg pjevač ne priznaje kao ni aferu s njom.

O njihovoj ljubavnoj vezi brujala je estrada, a neki od pjevača tvrde da su se javno pojavljivali na gradskim događanjima i da je Mirjana išla s njim na zajedničke turneje, iako Miroslav sve demantira.

Instagram, Pixsell 

Pjevač je i danas u braku sa svojom suprugom koju je navodno prevario.