SEKA BRUTALNO SPUSTILA NAJBOGATIJOJ SRPSKOJ PJEVAČICI: Ona joj nije ostala dužna, u sve umiješan i Brad Pitt

Najbogatija srpska pjevačica, Didi Janković, svojim izjavama nerijetko privlači pozornost korisnika društvene mreže X.

Instagram

Najbogatija srpska pjevačica, Didi Janković, svojim izjavama nerijetko privlači pozornost korisnika društvene mreže X.

Tako je bilo i ovog puta kada je izjavila da je dovela Hollywood u Srbiju jer u ponudi ima laser koji koristi i svjetski glumac Brad Pitt.

Instagram 

'Jako sam zadovoljna s obzirom na to da sam tek otvorila kliniku, već je gužva, svi non-stop zovu, telefoni su nam usijani. Mislim da je to zato što ja imam veliku karijeru u svijetu i žene imaju povjerenja u mene i moj izgled. Znaju da ja volim sve prirodno i da nekako ulažem kvalitetno u njegu lica i tijela, i to vjerojatno očekuju u mojoj klinici. Nedavno sam navila i laser koji koristi i Brad Pitt, i znam da je u svijetu kao bomba odjeknula vijest da Brad Pitt koristi taj laser. I ja sam dovela Hoolywood u Srbiju te sada i Srbija ima taj laser, žene lebde nakon tih tretmana', rekla je Didi J.

Jedna korisnica je odmah podIJelila pjevačičinu izjavu i uz to napisala:

'Didi Hollywood dovela u Srbiju. Žene lebde nakon njenih tretmana. Donijela laser Brada Pitta u Srbiju. Telefon joj usijan jer je svjetska zvijezda. A što ste vi napravili danas?', pitala je.

Ova objava privukla je pažnju i pjevačice Seke Aleksić, koja je veoma utjecajna na spomenutoj mreži, a Sekin komentar nasmijao je sve.

Promo/Kurir 

'A ja jela kiflice do sad', napisala je ona kratko, na što Didi nije ostala imuna, te je šaljivo poručila: 'Očekujem Seku u svojoj klinici da je sredim poslije kiflica.'