'SNIMALA SAM TRUDNA I BOLESNA': Anđelka Prpić prvi put nakon porođaja o kćeri i drugom suprugu

Glumica rijetko govori o privatnom životu.

Marija Mladjen/ATAImages/PIXSELL

Poznata glumica Anđelka Stević Žugić, nekadašnje Prpić, jedna je od onih glumica koja rijetko u javnosti otkriva detalje iz privatnog života.

U proteklih nekoliko godina bila je u centru pažnje medija, kako zbog ogromnog glumačkog uspjeha tako i zbog razvoda od bivšeg supruga i nove veze s Markom Žugićem s kojim je dobila drugo dijete i uplovila u bračnu luku.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Nedavno je otkrila i neke nepoznate detalje iz svog života. Govorila je o kćerkici koju je rodila u svibnju ove godine, pa ispričala i da je tijekom drugog stanja radila prehlađena.

'Beba za divno čudo spava. Sve je nekako leglo lijepo, k'o gu*a na tutu! (smijeh) Za ime Čarna sam prvi put čula kroz seriju u kojoj sam igrala 'Žene sa Dedinja', zapamtila sam kako je to zanimljivo ime. Saznali smo da je dijete djevojčica, pa smo išli po popisu, imali smo nekoliko opcija... Čarna je baš lijepo ime. Htjela sam ime koje nije često', kazala je Anđelka.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Dane provodimo baš lijepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vrijeme sa roditeljima. Pelene, mlijeko, kupaj, maži, mazi se, gnjavi, i tako... Imamo novu omiljenu pjesmu 'Cojle, Manojle'. Ima je, jedro je dijete', dodala je Anđelka pa otkrila da je u drugom stanju itekako radila, i to bolesna.

'Bila sam trudna u seriji! Snimala sam trudna, još na minusu u Beogradu... Trudna i prehlađena!', navela je glumica.