Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NEUGODNO JOJ JE KAD JE SRETNEMO': Susjedi Anđelke Prpić progovorili o njoj i njenom odabraniku

Susjedi Anđelke Prpić progovorili su o njoj i njezinom odabraniku Marku Žugiću.

 Anđelka Prpić Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Anđelka Prpić porodila se po drugi put te na svijet donijela djevojčicu Čarnu koju je dobila sa svojim odabranikom Markom Žugićem, nekadašnjim najboljim prijateljem i nesuđenim kumom njenog bivšeg supruga - Darija Prpića.

Ekipa Kurira posjetila je naselje u kojem glumica živi s obitelji u nadi da će je sresti. Međutim, to se nije dogodilo, ali su susjedi ovog para ispričali što Anđelka radi ovih dana.

 Anđelka Prpić i Marko Žugić Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Kada su došli na lokaciju gdje se nalazi zgrada u kojoj živi, posjetili su prvu obližnju trgovinu. Pitali su radnicu viđa li glumicu i njenog odabranika.

'Jao, viđam ih, predivni su. Ona se porodila nedavno. Pa baš prošlog tjedna je njen Marko ovdje kupovao piće za proslavu. Slavili su, bilo je društvo. U posljednjih par dana ih nisam vidjela, ni nju ni njega. Anđelku sam posljednji put srela prije porođaja. Mila je i lijepa, a Marka sam do prije dva, tri dana viđala s njenim sinom', kaže radnica iz obližnje trgovine.

 Anđelkina zgrada Izvor: Kurir

Kada su nastavili dalje i stali pored glumičine zgrade izašla je susjeda i rado s njima porazgovarala:

'Koliko znam stigla je njena sestra koja čuva Anđelkinog sina, vodi ga u školu i na ostale aktivnosti koje on ima. Anđelku nisam srela nijednom otkako se porodila, ali ni Marka, samo vidim dijete i njenu sestru. Svi su dobri, kulturni. Sjećam se kada se počelo pisati to o njoj da joj je bilo neugodno kad je sretnem. Mi je ne osuđujemo, niti bilo koga to u susjedstvu zanima. Ona je jedna fina javna osoba, kulturna, sin također, a Marko joj je mnogo lijep', rekla je starija susjeda iz zgrade.

 Andjelka Prpić Izvor: Marija Mlađen/ATA Images/Pixsell

Povezane vijesti