HIT KOJI SVI ZNAMO KRIJE NJENU NAJVEĆU BOL: Marina Tucaković je samo jednu pjesmu posvetila rano preminulom sinu

Marina Tucaković je svima dobro znan hit posvetila sinu Milošu.

Screenshot

Prošlo je nešto više od dvije godine otkako je umrla Marina Tucaković, tekstopiskinja koja je zauvijek promijenila glazbeni svijet svojim hitovima.

Dragana Udovičić/Kurir 

Marina je posljednje dane provela u bolnici, gdje je zadržana pošto joj je 14. rujna 2021. pozlilo, tad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na koronavirus. Početkom 2018. godine joj je dijagnosticiran maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operirana. Marina je preminula poslije duge i teške bolesti prije dvije godine, a pokopana je na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Miše Radulovića, koji ju je prerano napustio, u 24. godini. A 15 mjeseci kasnije, pored majke i brata, pokopan je i Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Kurir/Ana Paunković 

Marina poslije smrti sina Miše nije bila više mirna, a mnogi su špekulirali da je pjesma 'Hiljadu nula', koju izvodi Nataša Bekvalac, posvećena njenom pokojnom sinu Milošu Raduloviću, što je demantirala.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Jedina pjesma koju je napisala za svog sina je zapravo hit 'Mišo moj', koji pjeva Ana Nikolić.

'Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom razdoblju. Dugo sam razmišljala tko bi mogao ove snažne emocije prenijeti publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić', ispričala je Tucaković.