'SVIH OVIH GODINA BILA SAM ZATVORENIK': Udovica Sinana Sakića s javnosti podijelila nevjerojatnu ispovijest

Sabina Sakić, udovica legendarnog pjevača Sinana Sakića, dugo je nakon njegove smrti prolazila kroz pakao.

Instagram

Sabina Sakić, udovica legendarnog Sinana Sakića, dugo je nakon njegove smrti prolazila kroz pakao.

Ona nikada nije skrivala s kakvom tugom i boli se susrela, a sada je po prvi put odlučila u potpunosti ogoliti dušu i priznati da se u prethodnom razdoblju susretala s velikim problemima, zbog kojih je čak, poželjela sebi najgore.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Zorana Jevtić/KURIR 

Ipak, za obožavatelje Sinovog lika i djela je imala i jednu pozitivnu vijest - otvaranje ateljea, u kojem će se nalaziti pjevačev muzej.

'Dragi prijatelji, pošto žurim na jedan sastanak, uzet ću malo vremena da vas pozovem na otvaranje mog ateljea, u kojem se nalazi Sinanov muzej. To će se dogoditi na Sinanov rođendan, tako sam odlučila... Znam da ste se mnogi pitali, zašto se ne pojavljujem. I sad mi ovo teško pada, nekako bih sad plakala. Svih ovih godina sam bila zatvorenik, živjela sam u samoći. 13. srpnja dogodilo mi se nešto u životu gdje sam mogla birati hoću li nastaviti živjeti i ispuniti moje i Sinanove želje ili leći i umrijeti.

Youtube/Screenshot 

Moram biti iskrena s vama. Ispričavam vam se zbog ovoga što vam govorim. Mnogi su bili zabrinuti za moje zdravlje. Imat ćete priliku gledati me u drukčijom svjetlu, zamolit ću vas sve da se molite za mene. Očekujem vas 13. listopada. Hvala vam puno na pažnji', rekla je Sabina na društvenim mrežama.