'MOJA SVEKRVA JE ZORICA': Evo u kakvim su zaista odnosima Aleksandra Prijović i Lepa Brena

Iskreno je progovorila o njihovom odnosu.

Instagram

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović je od 2018. godine u braku s Filipom Živojinovićem, sinom Slobodana Bobe Živojinovića iz prvog braka.

Iako je Aleksandra na glazbenoj sceni ostvarila odličan uspjeh i postala jedna od najtraženijih mladih pjevačica koju uskoro očekuju dva koncerta u beogradskoj Areni, pjevačica je ranije isticala kako joj smeta kad njen uspjeh pripisuju Lepoj Breni i Filipu.

Instagram 

'Kolegicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi mi sve uspjehe mogle oprostiti i preći preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspjela. Naglasak je uvijek na njemu, bez obzira na to što sve pjesme i spotove sama financiram', rekla je Aleksandra.

Instagram 

Kako to obično biva, obiteljski odnos uvijek su u centru pažnje, pa se tako dugo špekuliralo u kakvim su odnosima Lepa Brena i Aleksandra Prijović.

Brojni regionalni mediji su se početkom ove godine zapitali je li sve u redu jer su pjevačice viđene na aerodromu kako svaka odlazi svojim autom do Bežanijske kose, a poznato je da žive u kući do kuće.

'Brena ne voli intimiziranje i priznaje da je mnogo bolje kad sinovi imaju svoj život u svom stanu i kada se organizirano posjećuju. Očito taj princip primjenjuje i na snahu, što je zapravo pravi recept za dobre odnose u obitelji. U to što im često dolazi Borka, Brena se ne miješa. Ako njima odgovara da im ona pomaže oko djeteta, super, ali Brena voli svoju privatnost i organizirati vrijeme i život kako sama želi', ispričao je tada izvor blizak obitelji.

'Moram prije svega reći da moja svekrva nije Lepa Brena, nego Filipova majka Zorica', istaknula je Aleksandra.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Iako je mnogima djelovalo da ovakva izjava znači da njih dvije nisu u sjajnim odnosima, pjevačica je to opovrgnula.

'Brena je jedna divna žena koja brine o obitelji i jako je dobar čovjek', dodala je Aleksandra i istaknula da s Brenom i Bobom ima divan odnos.