'NISAM PROBALA DROGU, OŽILJCI NA LICU SU...': Ana Nikolić u prvom obraćanju nakon skandala prijeti menadžeru zatvorom

Prvo javno obraćanje Ane Nikolić poslije skandala je odjeknulo.

Kurir TV

Ana Nikolić našla se u središtu skandala nakon što ju je pjevač Dario Šogorović optužio da ga je seksualno uznemiravala, a potom i zbog burnog raskida suradnje sa Sašom Mirkovićem.

Naime, Ana je prvo javno na društvenim mrežama napisala da Mirković manipulira njome, a Saša je odmah odgovorio ustvrdivši da se pjevačica drogira i konzumira alkohol. Veliki šok izazvala je i snimka na kojoj se vidi Anino lice prekriveno krastama i ranama.

Zorana Jevtić/KURIR 

Pjevačica se nakon nekoliko dana ponovo oglasila na Instagramu, zahvalivši svima na podršci, ali i ustvrdivši da nikada nije probala drogu.

'Neizmjerno hvala svima koji su mi poslali toliku podršku. Ponekad nisam ni svjesna koliko me vas voli. Znate da nisam baš pričljiva o svom privatnom životu, što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne privatne oluje. Ne pristajem na ulogu žrtve a kad sam bas to... Uvijek biram biti pobjednik! Ali čovjek se umori i najjači padne. Ne mislim da ono što te ne ubije čini te jačim. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši', napisala je pjevačica, a potom se dotakla i optužbi da se drogira.

Instagram 

'Neugodno mi je i deplasirano uopće komentirati temu 'droge'. Prvo zato što to nikada nije bio moj životni stil, ali zadnji put ću ponoviti - nikad nisam probala nikakvu vrstu opijata - nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao osobu, kao majku i suprugu. To me žalosti, ne volim nepravdu i neću dopustiti da me itko sramoti i zlostavlja na ovako sramotan, lažan i nadasve primitivan način za mene osobno, napisao je Nikolić.

Obratila se izravno Saši Mirkoviću.

Instagram 

'Halo, hoće li netko ovom idiotu objasniti da će ići u zatvor? Čovjek tvrdi gluposti, ničim potkrijepljene. Saša Mirković, stručnjak za droge? ' napisala je i dodala: 'Ovo je sramota, pa više. Ja i droga. Stvarno nema smisla. Ježim se od te riječi. Neću surađivati ​​s ovakvima.'