A ONDA SE POJAVIO ON: 'Isplivala' stara fotografija Nede Ukraden i bivšeg supruga, spojila ih je njezina bolest

Na Instagramu je objavljena stara fotografija Nede Ukraden i Milana Bilbije.

Instagram

Nedi Ukraden ljubavi nikada nije manjkalo, a njen život obilježila je jedna velika ljubav s Milanom Bilbijom, s kojim ima kćer Jelenu.

Instagram stranica Estradni muzički vremeplov objavila je staru fotografiju nekih Nedinih sretnijih vremena s prvim i jedinim suprugom Milanom. Naime, pjevačica je za fotografiju pozirala u majici na pruge te vrućim hlačicama, dok ju je suprug, pomalo strogo, promatrao.

Podsjetimo, oni su se upoznali na nesvakidašnji način. Naime, Milan je bio redatelj emisije u kojoj je gostovala Neda. To ne bi bilo ništa neobično da pjevačica nakon toga nije dobila upalu pluća.

'Pošto sam se razboljela tada na snimanju i dobijem upalu pluća, a Milan me je nazvao i javila se moja mama. Rekla mu je: 'Dijete mi se prehladilo zbog te vaše emisije‘ i meni u posjetu dođe Milan Bilbija... On je bio redatelj i bio je jedna potpuno drukčija faca od svih onih koje sam ja upoznala... Poslije je on mene još jednom nazvao pa još jednom i mi smo uspostavili to nešto malo više od prijateljstva. Kasnije smo izašli na prvi dejt', ispričala je Neda za Blic i dodala da su se poslije 10 godina druženja vjenčali i dobili kćer Jelenu.

Instagram 

Pjevačica se nikada nije libila donijeti radikalne odluke pa se tako, čim je prestala biti sretna, razvela.

'Nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lijepog, ja sam rekla - ne. Tek sam skućila novo gnijezdo, opremila ga, donosila iz cijelog svijeta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodijelio dijete i stan, a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila suprugu', rekla je Neda HRT-u i dodala da se nije ponovno udala zbog djeteta:

'Nisam se udala zato što sam žena koja ima dijete. Ja sam prvenstveno majka pa sve drugo. Kad ste sami onda se selite s koferom gdje hoćete. Ali kad imate dijete… Dovesti dijete u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Kći je bila ušuškana, ja tu, dvije bake, dva djeda, aktivnosti. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum vjenčanja, ali sam odustala zbog kćeri , rekla je Neda.