SMRŠAVJELA 15 KILA I ODBACILA PERIKE: Srpska pjevačica iznenadila transformacijom, mnogi ne vjeruju da je to ona

Srpska pjevačica Andreana Čekić je smršavjela 15 kilograma.

Nemanja Nikolić

Pjevačica Andreana Čekić smršavjela je 15 kilograma, a posljednjim fotografijama ostavila je sve svoje pratitelje u čudu.

Andreana nije otkrila je li bila na nekoj dijeti, ali se pretpostavlja da se držala dobrog pravila - umjerena i izbalansirana prehrana i redovita fizička aktivnost.

Instagram 

Komentari na račun njenog izgleda ne prestaju se nizati na društvenim mrežama.

'Ovo nije ista osoba', 'Koliko se samo promijenila za kratko vrijeme', 'Prelijepa si i dalje', samo su neki od komentara u kojima joj, također, obožavatelji sugeriraju da više ne nosi perike jer ima prekrasnu prirodnu kosu.

Inače, folk pjevačica Andreana Čekić odrasla je u austrijskoj prijestolnici, a prije više od desetljeća preselila se u Beograd. Zbog posla joj je bilo zgodno živjeti u Srbiji, a onda je u jednom trenutku shvatila da joj, ipak, više odgovara Beč.

Pjevačica, naime, od prošle godine ponovno živi u inozemstvu.

'Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se natjecala u 'Zvezdama Granda'. Kada sam odlučila ostati neko vrijeme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Što znam, u siječnju sam odlučila vratiti se tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vrijeme bilo za to', kazala je ona nedavno za Blic.rs