'HTIO SAM BITI MLADI NONO': Tony Cetinski progovorio o unučici Eleni, spomenuo i razgovor koji je imao s Aresnom Dedićem

Tony Cetinski je u radijskom gostovanju otkrio što mu je rekao Arsen Dedić kada ga je tražio pjesmu.

Instagram

U bravo! live-u gostovao je Tony Cetinski jedan od najuspješnijih domaćih glazbenika, uz čije pjesme se zaljubljuje, boluje, tuguje... Domaćinima Nives Ivanišević i Marku Tolji otkrio je svoj tajni recept za povezivanje s publikom koja ga obožava:

'Gledao sam da ne bude previše filozofije u tekstu, nego daj nešto što će ljude razveseliti ili rastužiti, bez filozofiranja, ali nisam kalkulirao nikada nego sam baš imao sreće...', kazao je Tony.

bravo press 

Sa slušateljima je podijelio i zanimljivu anegdotu.

'Nikada neću zaboraviti kada sam zvao Arsena Dedića, to je bila faza 'Onaj tko te ljubi sretan je' i 'Blago onom tko te ima': 'Je li može neki tekst da mi napišete molim Vas?' On me priupitao: 'Slušaj mali da ti kažem... Je li ti stvarno misliš da si spreman za pametnije tekstove?' Ja sam rekao: 'Dobro, čujte, javit ću se za par godina... 'Jednostavno stvarno se nisam osjećao te zrelosti da bih mogao kao Massimo bez problema iznijeti jedan tekst Arsena Dedića i nisam to ni forsirao, nego sam išao svojim nekim prirodnim putem...', ispričao je Cetinski.

bravo press 

Ipak, s novim singlom 'Ima nešto', koji je nastao u suradnji s Branimirom Mihaljevićem zaslužnim za glazbu, aranžman i produkciju, otišao je korak dalje.

'Često ja poželim izaći iz svoje komfor zone, a ova je pjesma upravo to. Uspjeli smo dobiti taj woow efekt, malo drugačiji Tony - volim taj vintige stil, kraj 80-ih u svjetskoj glazbi. Mislim da smo pogodili i da će cijeli novi album ići u tom smjeru', rekao je.

Osim u ljubavi prema glazbi, ponosni nono Tony koji je nedavno proslavio 54. rođendan, ne skriva da uživa u malenoj unučici Eleni:

Matea Smolčić Senčar 

'Genijalan osjećaj, genijalan, ja sam rekao sinu - morate što prije dobiti dijete. Htio sam biti mladi nono, baš sam htio jer što ti vrijedi kada postaneš nono ako se ne možeš dići i poigrati s unukom...', zaključio je u intervjuu.