ZAOBILAZILE SE U ŠIROKOM LUKU: Marija i Džejla se pojavile na istom događaju, mlada pjevačica skrivala svoju pratnju

Marija Šerifović i Džejla Ramović pojavile su se na istom događanju, ali se nisu družile.

Instagram

Sinoć su se u glavnom gradu Srbije okupile mnoge javne osobe i zasijale na crvenom tepihu. Među njima su bile Džejla Ramović i Marija Šerifović.

Iako smo očekivali da će se ove dvije pjevačice zajedno naći ispred kamera i dati izjavu, što se nije dogodilo, mnogi su mislili i da će se naći za istim stolom.

Marija Mlađen/ATA Images/Pixsell 

Međutim, Marija je na događaj došla vidno nervozna, dok je Džejla govorila za medije i na pitanje o Mariji rekla da je jedva čeka sresti.

Budno oko paparazzo ekipe Kurira na događaju je snimilo onaj trenutak kojem se nitko nije nadao. Osim što se ove dvije prijateljice i kolegice nisu našle za istim stolom, kako izvor javlja, njih dvije se nisu ni pozdravile.

Instagram 

Što je po srijedi i otkud ovakva netrpeljivost između kolegica? Ostaje nam samo nagađati.

Inače, otkako postoje društvene mreže, neke stvari je nemoguće sakriti pa je tako brzo otkriveno tko je bio Džejlin '+1'. Naime, srpski reper Henny je na Instagramu objavio selfie fotograifju s mladom pjevačicom te je napisao 'Što mislite s kim sam došao kao +1'.

Instagram 

Podsjetimo, regionalni mediji često su pisali kako između Marije i Džejle ima nešto više od prijateljstva. Nakon sve glasnijih špekulacija, Džejla je otišla studirati u Barcelonu, a Marija je u intervjuima više nije spominjala.