ONE SU NAJOBRAZOVANIJE NA ESTRADI: Jedna pjevačica ima završena 2 fakulteta, a druga se pjevanja odrekla zbog medicine

Donosimo vam listu najobrazovanijih pjevačice na estradi.

Instagram, DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Kurir

Dok su neki pjevači od malih nogu nastupali gdje god da im se ukazala prilika i krčili svoj put do zvijezda, neki su si uspjeli osigurati i fakultetske diplome.

Među najobrazovanijima je Neda Ukraden, koja se može pohvaliti s čak dvije diplome! Ona je završila Pravni fakultet, kao i studij engleskog jezika na Filozofskom fakultetu.

Instagram 

Zorica Brunclik zamalo je imala dvije diplome. Ona je završila Ekonomski fakultet u Nišu, a studirala je i pravo. Ovaj potonji, ipak, nije završila.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Kći Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, jedna je od pjevačica koju krasi visoko obrazovanje. Ona je u Grčkoj završila studije Međunarodnog biznisa, a tek onda je uplovila u glazbene vode.'Ja sam Nikoliji rekla da mora prvo završiti fakultet, a onda se može baviti čime god želi', izjavila je svojevremeno njena majka Vesna.

Instagram 

Dajana Penezić je zbog Medicinskog fakulteta napustila estradu. Prije nekoliko godina uspjela je završiti medicinu, a danas radi kao zdravstveni radnik.

Viki Miljković također je fakultetski obrazovana. Ona je prvo u Nišu završila srednju glazbenu školu, a zatim i Glazbenu akademiju u Prištini. Marina Tadić, da nije pjevačica, danas bi bila nastavnica tjelesnog odgoja! Ona je diplomirala na Fakultetu za tjelesnu kulturu.

Jelena Kostov 2014. godine je postala profesor i nije krila radost tim povodom.

'Sretna sam što sam završila Glazbenu akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umjetnosti. Ako se jednog dana umorim od pjevanja, moći ću predavati djeci u školi', izjavila je pjevačica.