'ŽIVJELI SMO ZAJEDNO GODINU DANA': Aca Lukas priznao da je suprugu prevario s Ksenijom Pajčin

Aca Lukas je bio u preljubničkoj vezi s Ksenijom Pajčin.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Marina Lopičić/Kurir

Pjevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. ožujka prije 13 godina. Tog 16. ožujka 2010. u njenom ju je stanu usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi.

Pjevač Aca Lukas izdao je autobiografsku knjigu 'Ovo sam ja' u kojoj je otkrio detalje tajne veze koju je imao s ubijenom pjevačicom Ksenijom Pajčin.

'Živjeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena s kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala promijeniti me. Kada bi me netko pitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovjek. Lijepa, a nesretna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sjedila, čitala novine, gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspjela, a ja ništa'', napisao je Lukas.

Pjevač piše i da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

'U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lijepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala', rekao je pjevač.

Youtube/Screenshot 

Aca Lukas je otkrio i kako je molio Kseniju da skriva njihovu vezu jer je tad još bio u braku s drugom suprugom Natašom.

'Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama', iskren je bio Lukas.

Aca je otkrio i kako je njegova supruga otkrila aferu s Ksenijom.

'Pjevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vrijeme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam što ću joj sve raditi i što će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pjesama i uzeo mobilni telefon. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umjesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila. U jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, a trećoj kombinacija psovki i kletvi', napisao je Lukas.

Gordan Svilar