NJIHOVE NAJVJERNIJE NAVIJAČICE: Mrlina partnerica je poznata pjevačica, a Prljinu suprugu rijetko viđamo u javnosti

Prlju i Mrlu iz Leta 3 na sinoćnjem su nastupu podržavale i njihove partnerice, Ivanka i Marija.

Sanjin Strukic/PIXSELL

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Liverpoolu nastupio je Let 3, a genijalni 'riječki dečki' izborili su prolazak u finale. Veliku podršku Prlji i Mrlji dale su i njihove partnerice.

Poznato je da je Damir Martinović Mrle već više od desetljeća u vezi s kolegicom Ivankom Mazurkijević s kojom ima i kćer Evu rođenu 2011. godine. Inače, Evu je šira javnost imala prilike upoznati kad je bila glavna zvijezda spota za pjesmu 'Seagull' iz 2020. godine.

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle  YouTube

Par se upoznao tijekom pripremanja predstave Kiklop Scene Velika Gorica, u kojoj su nastupali svi članovi riječkog benda, ekskluzivno je svojedobno doznao upravo Story.

'Upoznali smo se prilikom nekih koncerata u Klubu 100 koje sam ja organizirala jer sam bila programska voditeljica. Nakon što je HDZ pobijedio u Gorici, odmah su nas skinuli, a zadnja predstava bila je 'Kiklop' Ivice Buljana. Provokativna i snažna predstava koja je, i zbog našeg odlaska, uzburkala moje uspavane srčane zaliske. Tu se iz pepela rodila Eva. Prva žena', ispričala je ranije Ivanka za Dnevnik.hr.

Nina Đurđević 

Ivanka i Mrle trebali su se vjenčati u rujnu 2021. godine, no pandemija im je pomrsila planove jer je Ivanka dan prije svadbe saznala da je pozitivna na koronavirus.

Koliko je Ivanka, koja i sama ima glazbenu karijeru te je pjevačica grupe Stampedo, poznata domaćoj javnosti, toliko je supruga Zorana Prodanovića Prlje, Marija, nepoznata. O njoj se ne zna gotovo ništa, a toliko se rijetko pojavljuje u javnosti da mnogi ni ne znaju kako ona izgleda.

Sanjin Strukic/PIXSELL 

Svog Prlju došla je podržati i Liverpool, a fotografi su ih 'uhvatili' u strastvenom poljupcu. Inače, Prlja i Marija imaju dvije kćeri, Veru i Maru.