KEBINA KĆI ŽIVI AMERIČKI SAN, A OVO JE NJENA MIRNA LUKA: Stan atraktivne nasljednice luksuzan je poput obiteljskog doma

Kći Dragana Kojića Kebe već 13 godina živi u Americi.

Instagram

Već 13 dugih godina kći Dragana Kojića Kebe živi u Americi. Danas ova atraktivna brineta, čiju su budućnost na glazbenoj sceni mnogi ocijenili punom potencijala, živi američki san, a njena karijera u Sjedinjenim Američkim Državama podjednako je blistava, kao ona koju su joj u Srbiji predviđali.

Nataša Kojić je u Sjedinjene Američke Države otišla kao stipendistica jednog prestižnog fakulteta, bila je odličan student i sad se bavi komponiranjem glazbe za filmove i serije, koju možete čuti u brojnim ostvarenjima strane produkcije, a nedavno je započela i suradnju s 'Netflixom'.

Instagram/Screenshot 

Ipak, ono što mnoge najviše zanima je gdje živi kći Dragana Kojića Kebe otkad je napustila luksuznu vilu roditelja koji godinama uživaju na Bežanijskoj kosi.

Dragana Udovičić/Kurir 

Ni Nataši nije ništa lošije jer atraktivna nasljednica Dragana Kojića često na Instagramu objavljuje fotografije iz stana u kojem živi, a koji nije ništa manje luksuzan od roditeljskog doma na koji se navikla.

Sudeći po fotografijama, njen stan je prostran, dominiraju svijetli tonovi, a sve je skladno osmišljeno i odiše toplinom.